Meksički glumac je navodno upucan u glavu usred policijske potere.

Prošle subote se dogodila nesreća u kojoj Meksičke glumac Octavio Ocaña završili mrtvi nakon udarca u glavu, iz koje je u nekoliko verzije pojavila da tvrdi da je on bio umešan u pljačku, ali da sati kasnije tužilaštva Meksiko odbijen i dala informacije o činjenicama.

Prema podacima iz tužilaštva kroz službenu izjavu, Octavio je izgubio život zbog oružje uticaj na glavu dok voziš kombi, što je završio srušio na Chamapa-Lechería cesti, na vrhuncu Prados Iztacala susjedstvu u općini Atizapán de Zaragoza.

Prema službenom izvješću, situacija koja je završila sa smrću glumac, desio u vrijeme za koje Policija htela da interveniše njegov kamionet i on je bio vozač, preuzela pobjeći kada izgleda da je pronašao alicorado.

“Tko god bio u co-pilot je mjesto je rekao da su bili konzumiranja opija pića, i kada su vozile kroz ulice Cuautitlán Izcalli policija je označio prestani, međutim, Octavio ubrzan i marš van da ne bih bio uhapšen. To je izazvalo progon koji se proširio na autoput Chamapa-lecheria, ” kaže se u tom saopćenju.

“Vozač je izvukao pištolj iz pretinca kombija, koji je držao u desnoj ruci, vozeći se lijevom rukom i održavajući let,” dodali su oni.

U to vrijeme, 22-godišnje glumac imao oružje u svom posedu i kada je izgubio kontrolu nad vozilom, imao je upucao završio je svoj život: “Od putanja metka izgleda da je pucano iz vozila i osoba koja ju je nosila”.

“Ove balističke indikacije pronađene i analizirane ustanovile su da je metak za koji je Octavio izgubio život ispaljen iz vatrenog oružja kalibra .380, izbliza, ” zapaža se u izvještaju.