“Snaga i jedinstvo”: poruke podrške Alecu Baldwinu i njegovoj porodici primljene za Noć vještica

Alec Baldwin je jedan od najvećih imena u prošle nedelje, koji je ispalio živjeti pištolj, bez znanja, u umjetnički direktor film ‘Rust’. Na Noć vještica opet je izazvao kontroverze za proslavu Noći vještica sa svojom obitelji.

Iako to može izgledati neobično, Baldwin pao u kritike za mnogo ljudi, ali i u podršku od ostalih, nakon što je njegova žena je postavio post na Instagram sa decom, slavimo kod kuće. Neki ljudi su tvrdili da je prerano.””

Kao odgovor na ovo, mnogo sledbenika, poznanika i kolegama iz Baldwin par, počela je da pokažem svoju ljubav i divljenje odvojili vremena da uživaš kao obitelj, dok je za olujom u slučaju da do smrti Halyna Hačins, fotograf, i umjetnički direktor.

“Život mora ići dalje i više za njih,” kaže jedan od sljedbenika, misleći na teško vrijeme kroz koje Alecov dom prolazi.

S druge strane, osoba zadužen za isporuku pištolj da Alec Baldwin dao njegovu verziju događaja, gdje naveo je da je: “morao sam da proverim metaka i pištolj, pre nego što mi to ovamo… Nisam.” ovo počinje otkrivati neke verzije koje tvrde da je direktor umjetnosti i fatalna žrtva, bila potpuno nesvjesna da li je to pravo oružje ili ne.