Pet mora imati igre za Noć vještica

Za malo da provede noć Veštica u sinonim sastaviti plan sa prijatelji, obitelj ili par i gledamo filmove ili užas igra video igre u noći vrlo drugačija od one od cijele godine.

Tako da bude jasno šta da puštaš, ostavljamo ti lista pet igre neizvjesnosti, užas, užas i sa estetskog veoma prema šta je 31 od oktobra. Ostavićemo vam opcije za sve konzole i PCs.

Outlast 1 i 2 (PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC)
Počeli smo sa sagom koja je postala klasik. Prva rata stavlja nas u psihijatrijskoj centar od kojih moramo da se traže izlaz, ali imamo samo kameru da se suočiš sa horres da se sakriješ, iz koje moramo pobjeći, jer nema šanse da se suočim sa njima. Sa istom idejom drugi dio nas vodi na selu da nađemo ženu dok otkrijemo šta je iza vrlo opasan sekte.

Pored toga, za Switch je promoviran u digitalnom formatu do 1. novembra, obje utakmice u čoporu, tako da je to dobra prilika.

Rezident Evil Village (PlayStation, Xbox i PC)
Jedna od najistaknutijih igara godine. Dok to nije isporuka fokusiran na teror i odjednom plaši, ima interesantnu priču iza i likovi koji stvaraju to prikladno nelagodnost vremena. Vještice, ludi ljudi, vampiri i drugi će biti naši neprijatelji s kojim se možemo suočiti sa oružjem svih vrsta.

Amnezija: tamno spuštanje (PlayStation, Xbox i PC)
Igra sa stilom slične da Pobedim, iako su više fokusirani na šta će se desiti terora u naš lik, budući da smo u zamak i moramo tražiti izlaz u isto vrijeme da se trudimo da shvatimo šta se desilo. Biće mnogo neprijatelja duž puta i nećemo imati oružje da se suočimo sa njima.

Male noćne more 1 i 2 (PlayStation, Xbox i PC)
Odrasli su teror mnogo djece, koji zamisliti ih na mnogo načina i sa taj koncept ovu igru podes nama za dva avanture, tip platforme, da unaprijed u svijetu punom užasno šefovi, lagan okruženje i animacije to sigurno će te odvesti u kino od Tim Burton.

Phasmofobia (PC)
Zatvorimo sa više igrača avanturu to je bio veoma uspješan na početku ove godine na PC, jer to je više igrača u kojoj da istraži paranormalne aktivnosti u različitim mjestima, tako da će biti mnogo plaši. Opcija da provedem noć vještica sa prijateljima.